Molding nggawe-20

Molding nggawe-20

Short Description:

Kita nggunakake jinis beda stamping machine (tutup saka tangan présisi doyo) kanggo gawé stamping logam lan mencet. Miturut jumlahe customer kang, kita kurban cara paling biaya-efektif kanggo project, kita bisa nggunakake nglereni laser, Single-dijupuk utawa dadi die maju produksi otomatis. sawetara Processing: blanking, nglereni, mbentuk, Rolling, teken, mlengkung, flaring, nyilikake tube, ngebur, nutul, Titik welding perkakas utawa ngawut-awut. Kapasitas mencet: 6.3-600 ton lumahing t ...


Detail produk

Tags Product

Kita nggunakake jinis beda stamping machine (tutup saka tangan présisi doyo) kanggo gawé stamping logam lan mencet. Miturut jumlahe customer kang, kita kurban cara paling biaya-efektif kanggo project, kita bisa nggunakake nglereni laser, Single-dijupuk utawa dadi die maju produksi otomatis.    
Sawetara Processing: blanking, nglereni, mbentuk, Rolling, teken, mlengkung, flaring, nyilikake tube, ngebur, nutul, Titik welding perkakas utawa ngawut-awut.   
Mencet Kapasitas:  6.3-600 ton
perawatan lumahing: Plating, Galvanization, anodized lan Powder nutupi   
* Plating: Seng, nikel, krom, salaka, lan sapiturute 
* anodized lan elektroforesis 
* Paint lan Powder 
* Geter deburring, polishing lan perawatan kimia 
* printing Layar , printing lan laser engraving.  
Keterangan  :

PRODUKSI   DESCRIPTION
bahan: Steel, Steel, Kuningan, Tembaga, Aluminium, etc
Mencet Kapasitas: 6.3-600Tons
toleransi: 0.02mm
Perawatan lumahing: Plating, Galvanization, anodized lan nutupi Powder
sertifikat sistem kualitas: ISO 9001-2000
Lead Time: 5 ~ 25days
QC System: pengawasan 100% sadurunge pangiriman.
Packagings: 1) paket Standard,
2) Pallet utawa wadhah,
3) Minangka saben specifications selaras.
Syarat-syarat pembayaran: T / T, L / C, Paypal
Kintunan Sarat: 1) 0-100kg: nyebut & barang online prioritas,
2)> 100kg: prioritas segara barang,
3) Minangka saben specifications selaras.

Waé: Produk dituduhake ing kene iki mung kanggo saiki orane katrangan saka aktivitas bisnis kita. Kita bisa Pabrik miturut requirments customer kang. OEM / ODM kasedhiya kanggo kita.


  • : Previous
  • Next:

  • Related Produk

    Tampilan Online Chat!