За нас - Zengrit машина копродукции, Ltd

за нас

Метал печат, заварување и калапи ОДЛУКИ

Кога ќе дојде до Zengrit за прецизност метал печат, доаѓате на експерт. Zengrit е специјализирана за прецизност метал печат за повеќе од 10 години, а нашите прецизни дизајн инженери и квалификувани техничари умре рангира меѓу најдобрите во државата. Ние знаеме дека успехот на еден производ, често зависи од квалитетот на своите метал stampings, и ние се стремиме да се обезбеди енергија, флексибилност, квалитет и сигурност што ви треба за вашите барања за производство. Zengrit прогресивен процес ™ дава секој клиент удобноста на знаејќи дека вашиот прецизност метал печат ќе се направи во право во секое време.

НАШИТЕ МОЖНОСТИ

Без разлика дали ви се потребни 10 или 10 милиони евра, Zengrit има опремата и средствата за производство прецизност метал stampings за да ги точните спецификации.
Големина:  Нашата преси печат производство повеќе од 25 прецизни метални може да произведе дебелина од помалку од 0,001 "на 0,250".
Cost: We pride ourselves on our ability to work within your budget and provide cost-competitive solutions. We can also use our leading-edge approach to help you find cost reduction opportunities in your current products and processes.

Сложеност:  Ние сме специјализирани во тешки, сложени обичај метал печат. Предизвик нас! Не е важно колку комплицирана вашиот проект, нашите посветен инженерски тим ќе се најде на иновативно решение.
Материјали:  Од алуминиум на титаниум, имаме право на дизајни за сите на вашите единствени потреби материјал метал печат.
Индустрии:  Zengrit има изградено својата основа за многу индустрии, ние се служи ..

Прогресивна умира:  Нашата програма за одржување умре во куќата гарантира дека имаме највисок квалитет на делови, како и способноста да се донесат брзи промени или ревизии на делови ниво на производство.
Обработка Услуги:  Zengrit е исклучително разновиден во видот на алатки што ги изгради и да се користи за производство на компонентите.
Трансфер на програми:  Дали сте се одлучи да излезе на прецизност метал печат? Zengrit ќе обезбеди по цена понуда за вашите компоненти и да управуваат со целиот процес на пренесување на алатки, материјали и опрема од вашиот објект на нашата.

Нека нашите експерти да ви помогнат со метал печат потреби. Контакт со нас денес!

--------------------------------------------------------------------------------


WhatsApp Онлајн Chat!