Вести

  • Post time: Dec-30-2018

    Notice please:   We will have two days holiday for the new year.(Dec.31,Jan.1st) We will start work on January 2nd.   Happy new year every one! Прочитај повеќе »

  • Zengrit 10-годишнината прослава
    Време на мислењето: Oct-25-2018

    Како што ние одиме во our10th-годишнината во 2018 година, сите ZENGRIT колеги се вршат својата најдобро да се планираат оваа прослава. Ние се одржа редовни состаноци за следење на напредокот на секој процес. Ние се практикува заедно, надевајќи се дека ќе им дадеме на нашите гости незаборавно меморија. Голема благодарност на сите гости и ZENGRIT ... Прочитај повеќе »

WhatsApp Онлајн Chat!