Услуга - Zengrit машина копродукции, Ltd

Сервис

УСЛУГИ

• ЦПУ удирање

• зависат за сечење 

• свиткување 

• Навлегувањето

• Влошки

• Собранието

• превлека

• материјали

- лим (до .25)

- намотка со челик (до 11 мерач)

- нерѓосувачки челик (до 11 мерач)

- лист пластика

-Aluminum (до 11 мерач)

• заварување

• Метална печат

• Прашок обложување 

• Дизајн Услуги

• AutoCAD

• Metalix


WhatsApp Онлајн Chat!