Machining Bagian-02

Machining Bagian-02

Pondok Description:

Urang ngagunakeun tipe béda tina stamping mesin (panutup tina leungeun ka precision punch) ngahasilkeun stamping logam jeung mencet. Numutkeun kuantitas urutan customer urang, urang nawiskeun cara paling biaya-éféktif pikeun proyék anjeun, urang tiasa nganggo motong laser, Single-shot atawa kontinyu paeh kutang produksi otomatis. rentang ngolah: blanking, motong, ngabentuk, rolling, teken, bending, flaring, ngaleutikan tube, pangeboran, ngetok, titik las kacangan atawa screws. Kamampuh mencet: 6.3-600 ton Surface t ...


jéntré produk

Tags produk

Urang ngagunakeun tipe béda tina stamping mesin (panutup tina leungeun ka precision punch) ngahasilkeun stamping logam jeung mencet. Numutkeun kuantitas urutan customer urang, urang nawiskeun cara paling biaya-éféktif pikeun proyék anjeun, urang tiasa nganggo motong laser, Single-shot atawa kontinyu paeh kutang produksi otomatis.    
Rentang ngolah: blanking, motong, ngabentuk, rolling, teken, bending, flaring, ngaleutikan tube, pangeboran, ngetok, titik las kacangan atawa screws.   
Mencét Kamampuh:  6.3-600 ton
perlakuan Surface: Plating, Galvanization, Anodized na Bubuk palapis   
* Plating: Séng, nikel, kromium, pérak, jeung sajabana 
* Anodized na Éléktroforésis 
* cet na Bubuk 
* Geter deburring, polishing jeung perlakuan kimiawi 
* percetakan layar , percetakan warna na laser ukiran.  
spésifikasi  :

produksi   DESCRIPTION
bahan: Waja, steel baja, Kuningan, Tambaga, Aluminium, jsb
Mencét Kamampuh: 6.3-600Tons
kasabaran: 0.02mm
Treatment beungeut: Plating, Galvanization, Anodized na palapis Bubuk
sertifikasi Sistim kualitas: ISO 9001-2000
Waktos prosés: 5 ~ 25days
QC System: inspeksi 100% saméméh kiriman.
Packagings: 1) pakét Standar,
2) Usuk atawa wadah,
3) Salaku per spésifikasi ngaropéa.
Sarat pembayaran: T / T, L / C, PayPal
Kiriman Sarat: 1) 0-100kg: nganyatakeun & angkutan barang hawa prioritas,
2)> 100kg: prioritas angkutan barang laut,
3) Salaku per spésifikasi ngaropéa.

Perhatosan: The produk ditémbongkeun di dieu téh ngan nampilkeun ruang lingkup kagiatanana bisnis urang. Bisa rancang nurutkeun requirments customer urang. OEM / ODM geus sadia pikeun urang.


  • : Saméméhna
  • Hareup:

  • Produk patali

    WhatsApp Online Chat!